Indeksi i garancisë

5 vjet në KORNIZA

3 vjet në SKIN

2 vjet në FABRICS

2 vjet ne DIvan krevat DHE MEKANIZMA RUAJTJE

2 vjet në FUNKSIONET RELAXATION (RECLINER)

2 vjet ne dyshek ortopedik

Regjistrimi i garancisë

Për të aktivizuar garancinë NicolaQuinto është e nevojshme të plotësoni formularin e bashkangjitur broshurës së produktit

ose

plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dërgoni kërkesën tuaj për regjistrim.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .