Konsulencë profesionale

NicolaQuinto ofron një shërbim konsulence dedikuar projektimit të hapësirave dhe ideve. Një laborator i krijuar me synimin për t’i dhënë konkretitet ideve dhe për të realizuar çdo projekt. Lini një takim në mënyrë që një nga dizajnerët tanë t’ju ndjekë hap pas hapi drejt një blerjeje të sigurt dhe të informuar. 

Zgjedhja e divanit është sigurisht një moment i rëndësishëm dhe një vendim i vështirë nëse nuk i keni idetë shumë të qarta. Falë shërbimit tonë të konsulencës, çdo dyshim do të zgjidhet.  Gjëja e parë është bërë një rilevim i hapësirës ku dëshironi të instaloni divanin, më pas analizohet hapësira përreth për nga dimensionet dhe ngjyrat. Zgjedhja e modelit është pasojë e zakoneve dhe nevojave, si dhe e dimensioneve dhe moduleve. Zgjedhja e tapicerisë diktohet nga përdorimi i divanit, për një njësi të madhe familjare rekomandohet një pëlhurë smart, për një papafingo rekomandojmë lëkurë mbretërore. Shërbimi përfshin edhe konsulencë për ngjyrën e mobiljeve të veshur me susta. Së fundi, do të krijohet një paraqitje fotorealiste me qëllim që të simulojë të gjitha zgjedhjet e bëra më parë dhe të eliminojë çdo dyshim.

Lini një takim

Telefononi ose shkruani për të caktuar një takim direkt në shtëpinë tuaj ose nëpërmjet videokonferencës me një nga profesionistët tanë.

zgjedhja është e juaja

Një nga dizajnerët tanë do t'ju udhëheqë me profesionalizëm në zgjedhjen e modelit, përbërjes, materialeve dhe ngjyrës së divanit tuaj.

Paraqitja fotorealiste

Materialet dhe ngjyrat aplikohen në një model 3D të vendosur në mjedisin e zgjedhjes suaj për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj.

Telefononi dyqanin më të afërt

Konsulencë online

Plotësoni formularin

Plotësoni formularin së bashku me informacionin e dobishëm për të përfituar nga shërbimi i konsulencës profesionale. Ju do të kontaktoheni nga një prej operatorëve tanë sa më shpejt të jetë e mundur.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .