Koleksioni Modamilano

përputhen me fantazitë më të mira

Koleksioni modamilano lindi nga përzgjedhja e top modeleve nga katalogu NicolaQuinto, të realizuara me mbulesat më të mira në treg. Është ndoshta koleksioni më ekskluziv në këtë sektor.

Hulumtimi i pëlhurës

E prodhimit italian, e përpunuar sipas përpunimit tradicional të tezgjahut me mbizotërim të fibrave natyrale , pambuku , liri , pa trajtime kimike.

Përzgjedhja e lëkurave

Zgjedhja e lëkurave të cilësisë së lartë të përpunuara nga fabrikë lëkurësh më të mirë italiane .

dashuri për detajet

Studim skrupuloz dhe përzgjedhje e aksesorëve që zbukurojnë çdo krijim.

Mobilim

Bërë me një koncept të rafinuar të karakterizuar nga lojëra të ndërthurura midis materialeve të ndryshme duke krijuar një objekt të vetëm dizajni .

Lëkurë luksoze
koleksion modamilano, koleksion modamilano, NICOLAQUINTO ITALIA
koleksion modamilano, koleksion modamilano, NICOLAQUINTO ITALIA
pëlhurë e tjerrë
detaje metalike
koleksion modamilano, koleksion modamilano, NICOLAQUINTO ITALIA
Renato D'Onofrio
koleksion modamilano, koleksion modamilano, NICOLAQUINTO ITALIA
koleksion modamilano, koleksion modamilano, NICOLAQUINTO ITALIA

I bindur se ka një “fije të kuqe” mes prodhimeve të ndryshme, Renato D’Onofrio është i interesuar për arkitekturën, restaurimin, mobiljet dhe dizajnin. Në çdo fushë, ajo ndërthur bashkëkohësinë me historinë, e kuptuar si përvoja që presin të eksplorohen me “sy të rinj”. Në veçanti, në dizajn interpreton nevojat dhe dëshirat e përdoruesve dhe për këtë arsye merr një pozicion të barabartë nga Funksionalizmi si qëllim në vetvete dhe nga rezultati estetik i paaftë për të shkuar përtej kënaqësisë së shikimit; pohon se bukuria e vërtetë e një objekti rrjedh nga përbërja harmonike dhe komoditeti që siguron gjatë përdorimit. D’Onofrio beson se çdo objekt nuk duhet shijuar vetëm me sytë, por edhe me prekjen dhe madje edhe nuhatjen; për këto arsye, ai kërkon materialet më të mira, zbaton teknikat e ndërtimit të përshtatshme për temën e projektimit dhe kujdeset për detajet më të vogla formale.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .