Lundrojnë

Lundrojnë

Vela është një aksesor mobilimi i krijuar për të zhvilluar dhe revolucionarizuar konceptin e një tavoline kafeje . Një bazë prej druri e shtrirë në disa kate është e ndarë nga një fletë xhami e shkrirë . Fortësia dhe eleganca bashkohen në një dizajn të rafinuar dhe inovativ. Projektuar nga Renato D’Onofrio

Ndani:

Renato D'Onofrio

I bindur se ka një “fije të kuqe” mes prodhimeve të ndryshme, Renato D’Onofrio është i interesuar për arkitekturën, restaurimin, mobiljet dhe dizajnin. Në çdo fushë, ajo ndërthur bashkëkohësinë me historinë, e kuptuar si përvoja që presin të eksplorohen me “sy të rinj”. Në veçanti, në dizajn interpreton nevojat dhe dëshirat e përdoruesve dhe për këtë arsye merr një pozicion të barabartë nga Funksionalizmi si qëllim në vetvete dhe nga rezultati estetik i paaftë për të shkuar përtej kënaqësisë së shikimit; pohon se bukuria e vërtetë e një objekti rrjedh nga përbërja harmonike dhe komoditeti që siguron gjatë përdorimit. D’Onofrio beson se çdo objekt nuk duhet shijuar vetëm me sytë, por edhe me prekjen dhe madje edhe nuhatjen; për këto arsye, ai kërkon materialet më të mira, zbaton teknikat e ndërtimit të përshtatshme për temën e projektimit dhe kujdeset për detajet më të vogla formale.

Na kontaktoni

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

ROMA NORD

Via Gregorio VII – 170

Tel. +39 0683932206

Roma est

CENTRO COMMERCIALE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel. +39 0835 1975204

Outlet Matera

Via Granulari, 14

Tel. +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo )

C. Comm.le Polo Acquisti Lucania

Z.I. Contrada S. Loja

Tel.  +39 3715964388

Tel.  0835204738 

Tirana
rivneditore autorizzato

Autostrada Tr-Dr, km 5 

Tel. +355 044501526

salerno

CENTRO COMMERCIALE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Italia

Tel. +39 3783044498

 

bologna

CENTRO COMMERCIALE Meridiana

Via Aldo Moro,  20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel. +39 378 304 4499

Ufficio di rappresentanza
dubai

48 Burj Gate, 10th Floor, room #1001

Downtown – Dubai – EAU

Phone +971 4 3216260

Prossime aperture
Milano
Torino
Parma

consulenza gratuita

Quando le idee non sono chiare o quando i dubbi non ti permettono di andare avanti, la cosa migliore da fare è rivolgersi a dei professionisti.

chiama ora

Chiama un nostro operatore per avere informazioni sui modelli, i rivestimenti, il trasporto, la consegna del divano o altre informazioni sui nostri prodotti.

+39 0835204738

Italy

+39 3783039252

Mobile International number

+39 0666279330

Office International number

ROMA VERIORE

Via Gregorio VII – 170

Tel +39 0683932206

Romën Lindore

QENDËR TREGTARE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel +39 0835 1975204

Prizë Matera

Via Granulari, 14

Tel +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo)

C. Comm.le Blerja e Polo Lucania

ZI Contrada S. Loja

Tel +39 3715964388

Tel 0835204738

Tiranë
rishitës i autorizuar

Autostrada Tr-Dr, km 5

Tel +355 044501526

Salerno

QENDRA TREGTARE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Itali

Tel +39 3783044498

Bolonja

QENDRA TREGTARE Meridiana

Via Aldo Moro, 20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel +39 378 304 4499

Zyra e Përfaqësimit
Dubai

48 Burj Gate, Kati 10, dhoma #1001

Në qendër të qytetit – Dubai – Emiratet e Bashkuara Arabe

Telefon +971 4 3216260

Hapjet e ardhshme
Milano
Torino
Parma

konsultim falas

Kur idetë nuk janë të qarta ose kur dyshimet nuk ju lejojnë të ecni përpara, gjëja më e mirë për të bërë është t’i drejtoheni profesionistëve.

telefono tani

Telefononi një nga operatorët tanë për informacion mbi modelet , mbulesat , transportin,  dorëzimi i divanit ose informacione të tjera rreth produkteve tona .

+39 0835204738

Italia

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .