Veshje

kombinime të pafund emocionesh

Përvoja e madhe në përpunimin për rrezitje e bën NicolaQuinto specialist par excellence të divaneve prej lëkure për mbi 60 vjet. Lëkura është një material natyral që zgjat me kalimin e kohës dhe përmirëson cilësitë estetike me kalimin e viteve. Plagët, pickimet e insekteve, strijat dhe shenjat e tjera dalluese të lëkurës nuk paraqesin defekte, përkundrazi, ato janë dëshmi e origjinalitetit të lëkurës dhe aftësive të mjeshtrave tanë të lëkurës, të cilët ruajnë dhe përmirësojnë këto karakteristika. Ne zgjedhim mbulesat më të bukura për të marrë mbulesa të përshtatshme për çdo shije dhe stil, zgjidhni tuajin.

kadife me tegela

të jashtme

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .