mikrofibër

Një mbulesë inteligjente

Divanet me mikrofibra janë zgjidhja më e mirë për nevojat më të veçanta. Mikrofibra është mbulesa më duktile për momentin, ajo ka avantazhin e të qenit rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj njollave dhe gërvishtjeve. Karakteristikat themelore për të ruajtur divanin me kalimin e kohës. E përkryer për të mirëpritur miqtë me katër këmbë.

Mikrofibrat, Mikrofibrat, NICOLAQUINTO ITALIA

Zgjidhni sipas nevojave tuaja

NicolaQuinto ofron një larmi të madhe mbulimesh. Çdo mbulesë përfaqëson një mënyrë të qenurit dhe paraqitjes, duke përcaktuar karakterin e divanit, si për materialitetin ashtu edhe për ngjyrën e tij. Zgjedhja është e vështirë, por argëtuese.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .