Lajme dhe ngjarje

Qëndroni të azhurnuar në Lajmet dhe Ngjarjet e NicolaQuinto. Nga daljet në televizion e deri te hapjet e showroom-eve të reja. 

Zgjedhja e divaneve tona nga transmetuesit televizivë është një konfirmim i rrugës së rritjes profesionale, përkushtimit dhe përkushtimit në punën e përditshme. Një kënaqësi që duam ta ndajmë me premtimin se do të vazhdojmë të përmirësojmë produktet tona dhe të kapërcejmë kufijtë.

Lajme dhe ngjarje, Lajme dhe ngjarje, NICOLAQUINTO ITALIA

GF VIP3

GF-VIP3 zgjedh NicolaQuinto Big Brother VIP3 zgjedh NicolaQuinto për të mobiluar shtëpinë më VIP në Itali. Edicioni i tretë i

Lexo gjithçka"
Lajme dhe ngjarje, Lajme dhe ngjarje, NICOLAQUINTO ITALIA

Ajri që fryn

Klima aktuale zgjedh NicolaQuinto La7 zgjedh NicolaQuinto për të mobiluar studion e “L’Aria che Tira”, një program i drejtuar nga

Lexo gjithçka"
Lajme dhe ngjarje, Lajme dhe ngjarje, NICOLAQUINTO ITALIA

Big Brother 16

Big Brother zgjedh NicolaQuinto Emisioni, babai i të gjitha reality show-ve, nis sërish me edicionin e gjashtëmbëdhjetë dhe në mënyrë

Lexo gjithçka"
Lajme dhe ngjarje, Lajme dhe ngjarje, NICOLAQUINTO ITALIA

Patriarku

Patriarku Një projekt tërësisht Made in Italy Edhe një herë ” NicolaQuinto Italia” bashkëpunon me botën e argëtimit, duke kontribuar

Lexo gjithçka"
Lajme dhe ngjarje, Lajme dhe ngjarje, NICOLAQUINTO ITALIA

Gratë

NicolaQuinto u shfaq premierë në La7d Studimi i “Gratë. Histori që frymëzojnë” të mobiluara me setin Carrera Nis sezoni i

Lexo gjithçka"

Ndiqni kanalet tona sociale për të qëndruar të përditësuar mbi lajmet e NicolaQuinto

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .