Mediaset zgjedh edhe një herë NicolaQuinto

Marka Matera në "All Together Now"

Nis edicioni i tretë i “All Together Now” , spektakli i lojërave muzikore Mediaset , i cili zgjedh edhe një herë NicolaQuinto për të mobiluar studiot e tij televizive. Për jurinë VIP u krijuan 4 kolltuqe Tulipano , komode, ergonomikë dhe elegantë, me…

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .