Bonus për mobilje hoteli

Deri në 100,000 € për objektin tuaj

Bonusi i rinovimit dhe bonusi i mobiljeve për hotelet janë ndër masat e nisura nga qeveria për të mbështetur turizmin dhe për të përmirësuar ofertën e hotelerisë . Pas pandemisë, u prezantuan përfitime interesante për rinisjen e një prej sektorëve më të prekur nga pasojat e urgjencës shëndetësore. Hotelet kanë mundësinë e modernizimit dhe rinovimit të arredimit në kushte të favorshme. Bonusi i mobiljeve për hotelet në 2021 dhe 2022 mund të kërkohet nga të gjitha ambientet e akomodimit që janë hapur që nga 1 janari 2012 dhe që kanë të paktën 7 dhoma për të ftuarit për të qëndruar gjatë natës. Përveç hoteleve , shtëpitë e fermave , banjat dhe objektet në ajër të hapur si fshatrat turistikë dhe kampingjet mund të kenë akses në to.

Me NicolaQuinto gjithçka është e arritshme!

Falë gamës së gjerë të produkteve, të gjitha kërkesat e dizajnit mund të përmbushen. Çdo kërkesë është e arritshme dhe çdo produkt mund të personalizohet brenda strukturës bazuar në stilin e kërkuar. Dhomat e pritjes dhe pritjet mund të zbukurohen me divane modulare ose komplete divanesh me kolltuqe dhe tavolina të përshtatshme. Dhomat mund të pajisen me divan-krevat të dobishëm për të kursyer hapësirë ​​pa lënë pas dore elegancën. Zona e ndenjjes mund të personalizohet gjithashtu me tavolina dhe stola cilësore dhe të rafinuara.

disa nga klientët tanë

Liria për të personalizuar çdo produkt ishte avantazhi i madh në favor të klientit ose stilistit që ishte në gjendje të shprehte më së miri idetë e tyre.

zgjidhni produktin e përshtatshëm për strukturën tuaj

Zgjidhni produktin e përshtatshëm për objektin tuaj të akomodimit nga më shumë se 70 koleksione dhe kombinime të pafundme ngjyrash dhe materialesh. Çdo divan, kolltuk apo mobilje mund të përshtatet sipas stilit të ambientit tuaj. 

zgjidhni produktin e përshtatshëm për strukturën tuaj

Zgjidhni produktin e përshtatshëm për objektin tuaj të akomodimit nga më shumë se 70 koleksione dhe kombinime të pafundme ngjyrash dhe materialesh. Çdo divan, kolltuk apo mobilje mund të përshtatet sipas stilit të ambientit tuaj. 

Plotësoni formularin

Plotësoni formularin së bashku me informacionin në lidhje me ndarjen e kontratës NicolaQuinto. Ju do të thirreni sa më shpejt të jetë e mundur nga një prej operatorëve tanë. Ose vizitoni seksionin e konsulencës për të rezervuar një takim ose flisni me një nga operatorët tanë.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .