Ekspozita e Artit Bashkëkohor në Romë: "Pushim dhe zgjim"

shfaqje arti, Ekspozita e artit Pushimi dhe zgjimi “udhëtim midis kohës dhe rehatisë”, NICOLAQUINTO ITALIA

Eksploroni Skulpturën Moderne: Ekspozita "Pushimi dhe Zgjimi" e Lee Yun Mi në Romë

Nga 6 tetori deri më 6 nëntor 2023, dyqani Divani NicolaQuinto në via Gregorio VII 170 në Romë do të bëhet një tempull i artit bashkëkohor. Ngjarja do të nxjerrë në pah skulpturat e artistit korean në zhvillim Lee Yun Mi , si pjesë e ekspozitës moderne në Romë të titulluar “Pushim dhe zgjim” . Skulpturat do të prezantohen më 6 tetor 2023 në orën 18:00.

Lee Yun Mi: Një talent në zhvillim në botën e artit bashkëkohor

Lee Yun Mi është një artiste e re koreane e cila tashmë ka tërhequr një interes të konsiderueshëm në botën e artit bashkëkohor. Me një sfond që ndërthur traditën dhe modernitetin, Yun Mi përdor materiale të ndryshme për të krijuar skulptura që eksplorojnë tema të tilla si identiteti, natyra dhe spiritualiteti.

Pasi u diplomua në Universitetin e Seulit, ajo vazhdoi studimet në Akademinë e Arteve të Bukura në Carrara, duke studiuar teknikat skulpturore të lidhura me përpunimin e materialit fisnik si mermeri, protagonisti i padiskutueshëm i veprave të saj.

Pjesëmarrje të shumta në simpoziume ndërkombëtare, jo vetëm në Itali por mbi të gjitha jashtë saj. Përvoja që e lejuan atë të krahasonte veten me artistë të tjerë dhe të përsoste teknikën e saj.

"Pushim dhe zgjim"

Ekspozita “Pushim dhe zgjim” është një udhëtim për të zbuluar një koncept më të qetë, më të ngadalshëm të kohës, në kontrast të plotë me furinë që karakterizon shoqërinë moderne. Veprat e ekspozuara trajtojnë çështje komplekse si ekuilibri midis qetësisë dhe lëvizjes, si dhe konceptin e “pushimit” si një fazë e nevojshme për “zgjimin” për të bërë një jetë të plotë dhe harmonike.

Në një mjedis të veçantë si ai i një dyqani divanesh, arti i Lee YunMi merr një dimension të ri, duke ofruar një dialog interesant midis veprës së artit dhe hapësirës që e pret atë, duke e udhëhequr butësisht vizitorin drejt një analize të brendshme të thellë dhe një reflektimi personal. mbi rëndësinë e gjetjes së lehtësimit në hapësirat e jetesës.

Pse në një dyqan divanesh Nicolaquinto?

E vendosur në një nga rrugët më magjepsëse të Romës, nëpërmjet Gregorio VII, Nicolaquinto Sofa Shop është i njohur për ambientet e tij elegante dhe mikpritëse. Ideja për të organizuar një ekspozitë arti në një dyqan divanesh hap një rrugë të re për kënaqësinë artistike, duke ofruar një përvojë unike që ndërthur komoditetin dhe kulturën.

Ekspozita e artit Nicolaquinto Sofa Shop, Via Gregorio VII 170, Romë

Mos e humbisni mundësinë për të zbuluar skulpturat magjepsëse moderne të artistit në zhvillim Lee Yun Mi. Ekspozita e artit “Riposo e Risveglio” përfaqëson një ndalesë të paharrueshme për entuziastët e artit bashkëkohor në Romë.

Mezi presim të shohim shumë prej jush për të zbuluar këto vepra të mrekullueshme arti.

Oraret dhe informacionet praktike

Prezantimi i eventit artistik në Romë do të jetë i hapur për vizitorët pa pagesë nga data 6 tetor 2023, ora 18.00.

Për më shumë informacion, vizitoni rrjetet tona sociale ose na kontaktoni direkt në 0835 204738.

#Art Bashkëkohor #MostraRoma #LeeYunMi #NicolaquintoSofaShop #Skulpturë #Artist Korean #RestandAwakening

Arti Bashkëkohor, Ekspozita në Romë, Lee Yun Mi, Dyqani i Sofave Nicolaquinto, Skulptura, Artisti Korean, Pushimi dhe Zgjimi, Ngjarjet e fundjavës së Romës, arti modern Roma, ngjarjet Roma sot, ekspozita e artit Romë, ekspozita arti Romë

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .