NicolaQuinto u shfaq premierë në La7d

Studimi i “Gratë. Histori që frymëzojnë" të mobiluara me setin Carrera

Nis sezoni i parë i “Gratë. Histori që frymëzojnë”, një serial dokumentar i drejtuar nga Paola Marella, i fokusuar tek gratë e prekura nga kanceri metastatik i gjirit…

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .