Kush jemi ne - Historia e NICOLAQUINTO dhe pasioni për divanet

Mirësevini në seksionin "Rreth Nesh" të faqes zyrtare të NICOLAQUINTO Italia. Nëse dëshironi të njihni zemrën dhe shpirtin pas krijimit të divaneve tona të jashtëzakonshme, jeni në vendin e duhur.

NICOLAQUINTO lindi falë zgjuarsisë dhe krijimtarisë së një sipërmarrësi Lucanian aq i etur për të krijuar një produkt që përfshin në tërësinë e tij MADE IN ITALY, i cili gjithmonë ka magjepsur të gjithë botën.

Cilësia e lartë, eleganca dhe mbi të gjitha mjeshtëria përfaqësojnë tiparin dallues të të gjitha krijimeve NICOLA QUINTO. Kompania bazohet në punën e fortë ekipore, secili me përvojën dhe njohuritë e veta kontribuon në arritjen e çdo objektivi të vetëm dhe krijimin e produkteve të shkëlqyera.

kush jemi ne, Kush jemi ne, NICOLAQUINTO ITALIA

Çdo divan lind nga lapsa dhe mendje të ndryshme, duke krijuar kështu një koleksion heterogjen dhe të gjithanshëm. Një element i zakonshëm dallues është sigurisht varëse e çmuar “NQ” , simbol i një identifikimi stilistik që e bën unik dizajnin e divaneve NICOLAQUINTO.

Të gjitha materialet e përdorura për të bërë divanët tanë janë natyralisht me origjinë italiane : nga druri i përdorur për kornizën deri te mbulesat, nga mbushja deri te rripat mbështetës të sediljeve.

kush jemi ne, Kush jemi ne, NICOLAQUINTO ITALIA

Çdo divan në koleksion mund të personalizohet në madhësi, lloj mbulese dhe ngjyrë, duke e bërë atë unik në çdo aspekt. Pëlhurat vijnë nga industritë më të mira italiane të tekstilit, si dhe lëkurat, të cilat janë rezultat i artit fisnik të rrezitjes të krijuar në fabrikat veneciane dhe toskane.

Çdo vit koleksionet përditësohen vazhdimisht me modele të reja divanesh dhe kolltuqesh, duke mbetur kështu në hap me trendet e reja dhe nevojat e reja të klientëve.

kush jemi ne, Kush jemi ne, NICOLAQUINTO ITALIA

Historia jonë: Tradita dhe Inovacioni

Historia e NICOLAQUINTO ka rrënjë të thella në traditën artizanale italiane . Kompania bazohet në punën e fortë ekipore. Secili me përvojën dhe njohuritë e tij kontribuon kështu në arritjen e çdo objektivi të vetëm dhe në krijimin e produkteve të shkëlqyera. I lindur si një punishte e vogël artizanale në zemër të Matera, qytetit të famshëm të Sassi, NICOLAQUINTO ka qenë në gjendje të rritet dhe të inovojë, duke integruar tendencat më të fundit të dizajnit pa harruar kurrë cilësinë dhe mjeshtërinë që dallon një divan të prodhuar në Itali.

Filozofia jonë: Cilësia së pari

Ne besojmë se një divan duhet të jetë shumë më tepër sesa thjesht një mobilje. Për ne, çdo divan është një vepër arti, një pjesë unike e bërë me dashuri, kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve . Ne zgjedhim me kujdes materialet më të mira, nga struktura e qëndrueshme deri te pëlhurat e shkëlqyera, duke garantuar gjithmonë cilësi dhe qëndrueshmëri maksimale me kalimin e kohës.

Inovacioni dhe Qëndrueshmëria

Në NICOLAQUINTO, ne shikojmë drejt së ardhmes pa harruar rrënjët tona. Ne investojmë vazhdimisht në kërkime dhe zhvillim, duke kërkuar zgjidhje inovative për t’i bërë divanet tona gjithnjë e më të qëndrueshme, ekologjike dhe në harmoni me nevojat e botës moderne.

Pse të zgjidhni NICOLAQUINTO?

1. Tradita artizanale: Çdo divan është rezultat i orëve të punës manuale, ku tradita takohet me risinë.

2. Materialet cilësore: Nga lëkurat më të mira deri te pëlhurat e qëndrueshme dhe komode, ne përdorim vetëm më të mirën për klientët tanë.

3. Dizajni Italian: Eleganca, funksionaliteti dhe stili unik i dizajnit italian janë të pranishme në secilën prej pjesëve tona.

Pas çdo divani NICOLAQUINTO ka një histori, një traditë, një pasion unik që rritet me kalimin e kohës.

Ne përpiqemi çdo ditë që të ofrojmë më të mirën për klientët tanë, të sigurt që një divan nuk është thjesht një mobilje, por një pjesë thelbësore e shtëpisë, ku mund të krijoni kujtime dhe të ndani momente të veçanta.

Ju ftojmë të shfletoni faqen tonë, të zbuloni koleksionet tona dhe të na kontaktoni për çdo informacion apo kuriozitet. Me NICOLAQUINTO, sillni në shtëpi një pjesë të mjeshtërisë autentike italiane.

kush jemi ne, Kush jemi ne, NICOLAQUINTO ITALIA

NICOLAQUINTO... Divane me zemer italiane

Ndiqni profilet tona sociale

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .