Dyqane divanesh Nicolaquinto

Dyqanet e divaneve NicolaQuinto: Elegancë, rehati dhe dizajn autentik për hapësirën tuaj të jetesës. Zbuloni dyqanet tona në Itali.

Dyqanet tona

Zbuloni seksionin kushtuar dyqaneve të divaneve NicolaQuinto . Ju do të jeni në gjendje të gjeni informacion të detajuar për të gjitha vendndodhjet tona, duke e bërë më të lehtë gjetjen e dyqanit më afër jush.

ROMA VERIORE - GREGORI VII

Via Gregorio VII, 170

00165 – Romë (RM) – ITALI

Tel +39 06 83932206

Romën Lindore

QENDRA TREGTARE ROMAEST
Via Collatina, 858 – 00132 – Romë
Tel: +39 391 182 4698

matera

Showroom – Via la Martella, 117

75100 – Matera – Itali

Tel +39 0835 1975204

Prizë Matera

Showroom – Via Granulari, 14 – Zona Paip 2

75100 – Matera – Itali

Tel +39 0835 268073

POWER (Tito Scalo)

C. Comm.le Blerja e Polo Lucania

ZI Contrada S. Loja

85050 – Tito (PZ) – ITALI

Tel +39 3715964388

Tel 0835204738

Tiranë

(tregtar i autorizuar)

Autostrada Tr-Dr km 5 – Mezez – TIRANE

Tel +355 044501526 / +355 (0)69 99 59 779

Bolonja

QENDRA TREGTARE Meridiana

Via Aldo Moro, 20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel +39 378 304 4499

Salerno

QENDRA TREGTARE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84135 – Salerno – Itali

Tel +39 3783044498

Zyra e Përfaqësimit

Dubai

48 Burj Gate, Kati 10, dhoma #1001

Në qendër të qytetit – Dubai – Emiratet e Bashkuara Arabe

Telefon +971 4 3216260

Hapjet e ardhshme

Milano

Hapja e radhës

Torino

Hapja e radhës

COMO

Hapja e radhës

Ju zgjidhni kohën dhe
rezervoni një takim

Jeni të zënë gjatë gjithë ditës? Rezervoni një takim në kohën më të mirë për ju . Stafi ynë është gjithashtu i disponueshëm jashtë orarit normal të hapjes. Ne do të jemi në dispozicionin tuaj të plotë për t’ju këshilluar, për t’ju treguar të gjitha koleksionet dhe për t’ju lejuar të provoni çdo produkt të vetëm.

Plotësoni formularin së bashku me informacionin e dobishëm. Ju do të thirreni sa më shpejt të jetë e mundur nga një prej operatorëve tanë. Ose telefononi zyrat tona.

Dyqane divanesh Nicolaquinto, Dyqane, NICOLAQUINTO ITALIA

+ 39 0835204738

Zyra Itali

Dyqane divanesh Nicolaquinto, Dyqane, NICOLAQUINTO ITALIA
Dyqane divanesh Nicolaquinto, Dyqane, NICOLAQUINTO ITALIA
Dyqane divanesh Nicolaquinto, Dyqane, NICOLAQUINTO ITALIA
Dyqane divanesh Nicolaquinto, Dyqane, NICOLAQUINTO ITALIA

+ 39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+ 39 0662279330

Numri ndërkombëtar i zyrës

Chiama il numero

+39 0835204738​

Un nostro operatore sarà a tua completa disposizione per fissare un appuntamento secondo le tue esigenze.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Thirrni numrin

+39 0835204738

Një nga operatorët tanë do të jetë në dispozicionin tuaj të plotë për të caktuar një takim sipas nevojave tuaja.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .