Zona e ekspozitës në Romën Lindore

Një fillim i ri, më i madh.

Një ekspozitë e shtrirë në 3 ishuj në qendër të galerisë së qendrës tregtare gjallëron pamjen e vizitorëve. Një gamë e gjerë produktesh me cilësi shumë të lartë për t’u admiruar dhe provuar. Jemi hapur çdo ditë nga e hëna në të diel nga ora 10.00 deri në 21.00

Rezervoni një takim me një nga menaxherët tanë duke caktuar ditën dhe orën që preferoni.

dyqan divanesh Romë, Dyqan divanesh Romë, NICOLAQUINTO ITALIA

Leonardo Russo

Menaxher i zonës

dyqan divanesh Romë, Dyqan divanesh Romë, NICOLAQUINTO ITALIA

Grazia Privitera

Konsulent shitjesh

Oraret

nga e Hëna në DIEL 10:00-21:00

Telefono tani

Dyqani Romaest
+39 391 182 4698

romeest

Via Collatina, km 12800
Romë - 00132

Ju zgjidhni kohën dhe
rezervoni një takim

Jeni të zënë gjatë gjithë ditës? Rezervoni një takim në kohën më të mirë për ju . Stafi ynë është gjithashtu i disponueshëm jashtë orarit normal të hapjes. Ne do të jemi në dispozicionin tuaj të plotë për t’ju këshilluar, për t’ju treguar të gjitha koleksionet dhe për t’ju lejuar të provoni çdo produkt të vetëm.

Chiama il numero

+39 0835204738​

Un nostro operatore sarà a tua completa disposizione per fissare un appuntamento secondo le tue esigenze.

prenota online il tuo appuntamento

Compila il form, un nostro operatore ti contatterà il prima possibile per confermare l’appuntamento.

Inserisci la data e l'orario che preferisci

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Thirrni numrin

+39 0835204738

Një nga operatorët tanë do të jetë në dispozicionin tuaj të plotë për të caktuar një takim sipas nevojave tuaja.

rezervoni takimin tuaj online

Plotësoni formularin, një nga operatorët tanë do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur për të konfirmuar takimin.

Shkruani datën dhe orën tuaj të preferuar

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .