Nicolaquinto në panairin e mobiljeve

Në panairin mes mjeshtërisë dhe qëndrueshmërisë

Salone del Mobile në Milano , një nga panairet kryesore ndërkombëtare të dizajnit , feston edicionin e tij të 60-të . Rikthimi i shumëpritur pas pandemisë i ngjarjes u jep mbi 2000 ekspozuesve mundësinë këtë vit të prezantojnë risitë e tyre Made in Italy dhe të takojnë eksponentë të tjerë ndërkombëtarë të sektorit.
NicolaQuinto nuk mund të mungonte në këtë event të veçantë dhe po merr pjesë në pjesëmarrjen e saj të parë me propozimet e saj që shpjegojnë projektet e markës: Green Consciousness dhe Modamilano Collection . Modelet e koleksionit të ri u prezantuan si një pamje paraprake në Salone del Mobile 2022, një shprehje e origjinalitetit dhe inovacionit të kompanisë.
Kryefjala e këtij edicioni është qëndrueshmëria dhe në përputhje me temën, kontributin e Nikola Kuinto  është prezantimi si risi i mobiljeve të veshur me susta Vegan “Lëkurë” , artikull 100% jeshil  prodhuar direkt nga Kaktus , një biomaterial i krijuar si një alternativë ndaj lëkurës së kafshëve dhe lëkurës sintetike PU, pa agjentë kimikë toksikë. Falë formulës ekskluzive, rezultati është një produkt rezistent, i qëndrueshëm, i freskët dhe tepër i butë. Një kënaqësi për çdo sens. 
Në të njëjtën kohë, dhe në një farë mënyre të lidhur me projektin Green, lindi Koleksioni Modamilano . Një përzgjedhje skrupuloze e pëlhurave italiane të endura në tezgjah sipas traditës . Një zgjedhje që përfundon një rrugëtim që kërkon tërësisht një produkt  Made in Italy , një produkt 100% cilësor italian , një produkt që redukton distancat dhe emetimet, një produkt ” zero km “.

Haute Couture, traditë dhe inovacion.

Misioni i markës është të propozojë një produkt të përshtatur , i cili i jep divanit ato karakteristika Haute Couture ; i vëmendshëm ndaj detajeve dhe përfundimeve, pa cenuar rehatinë.
NicolaQuinto i ardhshëm sheh zgjerimin e këtyre projekteve. Hulumtimi i vazhdueshëm dhe futja gjithnjë në rritje e teknologjisë është një siguri. Kombinimi perfekt i inovacionit dhe traditës .

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .