Vogëlushi dhe budallai zgjedh NicolaQuinto

Reality show më i diskutueshëm në TV po transmetohet në ItaliaUno që nga janari 2020. Bota e kulturës NERD e përfaqësuar nga “nerdët” krahasohet në një mënyrë argëtuese me botën e magjepsjes dhe mendjelehtësisë së “babeve”. Këtë vit Mediaset zgjedh NicolaQuinto për të mobiluar vendndodhjen e edicionit të tretë të “La Pupa e il Secchione”.

koleksion gioto

Kolltuku i jetesës

Koleksioni Carrera

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .