zona e ekspozitës në Romeest

Hapja në qendrën tregtare

Sot në mëngjes Qendra Tregtare Roma Est në Romë – Lunghezza u zgjua me diçka të re .

NicolaQuinto është kthyer! Një ishull i lumtur prej 100 m2 ekspozite në katin e parë të qendrës, ku mund të admironi dhe mbi të gjitha të përjetoni komoditetin e krijimeve tona. Për ne, kthimi në Qendrën Tregtare Roma Est ishte vërtet i rëndësishëm!

Në vitin 2018 hapëm hapësirën tonë të parë të ekspozitës në Romë pikërisht në këtë qendër dhe falë reagimeve të shumta pozitive të marra, në një moment të vështirë u inkurajuam të hapnim një të dytën në vitin 2022 në Via Gregorio VII 170, gjithashtu në Romë.
Ishte përgjigja për një sfidë edhe më të madhe, dhe kthimi sot, pas pandemisë, në shtëpinë tonë të parë na dha kaq shumë kurajo dhe na bën krenarë që mund të themi se JEMI ENDE ATJE. Sonte, ekipi ynë punoi intensivisht me entuziazëm, një falenderim i pafund nga NicolaQuinto për të gjithë ata që lejuan që ky projekt të realizohej në një kohë të shkurtër. Nga prodhimi, administrata, punëtorët, drejtuesit e Qendrës Tregtare dhe të gjithë ata që kontribuan me punën e tyre për të dhënë jetë në një pikë tjetër në hartën e Romës.

Nga sot jemi prezent në dy zona strategjike të qytetit:
• Show Room në Via Gregorio VII 170 – Romë – Zona Aurelio – Vatikan – Qendër
• Qendra Tregtare Roma Est – Lunghezza Roma – Roma Est

Dhe ne ende nuk jemi lodhur me të.
NicolaQuinto Qëndroni të sintonizuar!

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .