NicolaQuinto edhe një herë në studiot e Mediaset

"Të gjithë së bashku tani - botimi i katërt"

All Together Tani arrin në edicionin e katërt dhe rikonfirmon divanet tona për të mobiluar studiot Mediaset . Ky edicion pret Michelle Hunziker , e mbështetur nga katër artistë që formojnë jurinë: J-Ax , Anna Tatangelo , Rita Pavone dhe Francesco Renga . Kolltuku mbështetës Tulipano është rikonfirmuar për gjyqtarët dhe koleksionet Alice dhe Carrera për prapaskenën. Xhevahiri i këtij edicioni është Bubble krejt i ri me poufet Ponza dhe Corsica .

, Të gjithë së bashku Tani 4, NICOLAQUINTO ITALIA

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .