GF-VIP3 zgjedh NicolaQuinto

Big Brother VIP3 zgjedh NicolaQuinto për të mobiluar shtëpinë më VIP në Itali. Edicioni i tretë i Big Brother VIP doli live nga data 24 shtator deri më 10 dhjetor 2018 me organizimin e…

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .