Big Brother zgjedh NicolaQuinto

Emisioni, babai i të gjitha reality show-ve, nis sërish me edicionin e gjashtëmbëdhjetë dhe në mënyrë të përpiktë, si çdo vit, rinovon pamjen e shtëpisë, e konceptuar si një hapësirë ​​e madhe e hapur dhe me arredime gjithnjë të pranishme që marrin parasysh…

, Big Brother 16, NICOLAQUINTO ITALIA

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .