Bonuset e mobiljeve 2022

Bëjini ëndrrat tuaja realitet

Qeveria ka ndërmarrë masa të rëndësishme për të luftuar krizën pas Covid-it .  Jo të gjithë janë të vetëdijshëm për këto përfitime dhe kjo është arsyeja pse NicolaQuinto dëshiron të jetë pranë klientëve të saj dhe të shpjegojë shkurtimisht disa detaje të rëndësishme të Bonusit të ri të Mobiljeve 2022.

Nëse po planifikoni një rinovimshtëpisë tuaj, mund të përfitoni gjithashtu nga zbritjet e konsiderueshme të taksave për blerjen e divanit tuaj të ri

Lehtësimi është i disponueshëm për blerjet e bëra deri më 31 dhjetor 2024 .

Në veçanti, bonusi i mobiljeve 2022 parashikon një zbritje tatimore prej 50% që do të ndahet midis atyre që kanë të drejtë në dhjetë këste vjetore të së njëjtës shumë për blerjen e mobiljeve të reja dhe elektroshtëpiake, me qëllim mobilimin e pronës që rinovohet.

Zbritja llogaritet në një shumë totale që nuk kalon:

10.000 euro për vitin 2022;

5000 euro për vitet 2023 dhe 2024.
Për shembull, mobiljet e pranueshme përfshijnë krevate , gardëroba , tavolina , tavolina , karrige , komodina , divane , kolltuqe , si dhe dyshekë dhe gjithçka që përbën një kompletim të nevojshëm të arredimit të pronës .

Zbritja lejohet edhe nëse malli është blerë me financim me këste .

NicolaQuinto do t’ju japë mundësinë të realizoni dëshirat tuaja , në projektimin dhe krijimin e divaneve, kolltuqeve, divaneve dhe krevate të rehatshme për shtëpinë tuaj. Një nga konsulentët tanë në zyrat tona do t’ju japë të gjithë informacionin e nevojshëm për të marrë zbritjet tatimore.

zgjidhni produktin e përshtatshëm për shtëpinë tuaj

Zgjidhni produktin e duhur për shtëpinë tuaj nga më shumë se 70 koleksione dhe kombinime të pafundme ngjyrash dhe materialesh. Çdo divan, kolltuk apo mobilje mund të përshtatet sipas stilit të ambientit tuaj.

Plotësoni formularin

Plotësoni formularin së bashku me informacionin në lidhje me ndarjen e kontratës NicolaQuinto. Ju do të thirreni sa më shpejt të jetë e mundur nga një prej operatorëve tanë. Ose vizitoni seksionin e konsulencës për të rezervuar një takim ose flisni me një nga operatorët tanë.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .