Patriarku

Një projekt tërësisht Made in Italy

, Patriarku, NICOLAQUINTO ITALIA

Edhe një herë ” NicolaQuinto Italia” bashkëpunon me botën e argëtimit, duke kontribuar në krijimin e produkteve të mëdha televizive të suksesshme duke ofruar modelet e saj kryesore për konfigurimin skenografik të serialit të ri televiziv MediasetIL PATRIARCA “.

Intriga, lojëra pushteti dhe drama familjare. E gjithë kjo në gjashtë episode të drejtuara dhe interpretuara nga Claudio Amendola në shoqërinë e një aktori yjor, duke përfshirë: Antonia Liskova : Serena Bandera, Neva Leoni : Lara De Grecis, Raniero Monaco di Lapio : Mario Rizzi, Carmine Buschini : Carlo Bandera dhe shumë të tjerë Ende.

Kompletet e divaneve Oxford, Classic, Alice, Vanna dhe Altea , kolltukët Stella dhe Ferruccio dhe Liberia Savana janë emrat e protagonistëve tanë të Fiction , gjithmonë të gatshëm për të dalë në skenë për të përmirësuar mjedisin përreth dhe për ta bërë atë komod dhe çdo bisedë. është elegante. Projektuar për të hyrë në çdo hapësirë ​​me personalitet, duke shprehur më së miri cilësinë e karakterit të tyre unik.

Jemi krenarë që kemi kontribuar në krijimin e një prodhimi tërësisht italian që zgjodhi divanet NicolaQuinto.

Për të mos humbur përditësimet për protagonistët tanë, na ndiqni në faqet tona sociale.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .