Divan ekologjik në "Milano Finanza"

, Divan eko-qëndrueshëm – financat e Milanos, NICOLAQUINTO ITALIA

Prej disa vitesh kompania jonë është e përkushtuar çdo ditë në zhvillimin e projekteve që synojnë eko-qëndrueshmërinë , si në krijimin e produkteve inovative ashtu edhe në kërkimin e zgjidhjeve të reja për mirëqenien e planetit tonë.

NicolaQuinto Italia ka punuar për të krijuar programin ” Vetëdija e Gjelbër ” i cili përfshin projekte novatore si ” NOPE-VEGAN PELLE ” dhe ” Adopt një pemë ” që synojnë rritjen e ndërgjegjësimit të publikut për rëndësinë e eko-qëndrueshmërisë me synimin për të nxitur ndërgjegjen e gjelbër tani. në gjumë nga jeta e sotme plot tension.

Përpjekjet e arritura u vunë re dhe u shpërblyen nga një revistë e rëndësishme italiane Milano Finanza: (gazetë ekonomike-financiare italiane me qendër në Milano) e cila na dedikoi një artikull të shkëlqyer shpjegues mbi aktivitetet tona ekogreen .

Shfrytëzojmë rastin të falenderojmë revistën “Milano Finanza” për vëmendjen e kushtuar aktiviteteve tona dhe të ndajmë me ju, lexues dhe adhurues të produkteve tona, synimet e vogla të arritura nga kompania jonë.

Angazhimi ynë nuk do të përfundojë kurrë.

NicolaQuinto Sofas me një zemër italiane dhe një shpirt të gjelbër.

Për më shumë informacion klikoni në lidhjet e mëposhtme.

Për të mos humbur përditësimet për projektet tona, na ndiqni në faqet tona sociale.

, Divan eko-qëndrueshëm – financat e Milanos, NICOLAQUINTO ITALIA
, Divan eko-qëndrueshëm – financat e Milanos, NICOLAQUINTO ITALIA

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .