lëkurë vegane, jo – lëkurë vegane, NICOLAQUINTO ITALIA

Lëkurë vegane që shikon nga e ardhmja

Një lëndë e parë alternative dhe eko-qëndrueshme.

lëkurë vegane, jo – lëkurë vegane, NICOLAQUINTO ITALIA

Ne duhet të punojmë me vetëdije në të tashmen që të jemi në gjendje ta shikojmë të ardhmen me optimizëm.

Tashmë me koleksionin e pëlhurave modamilano , NicolaQuinto ka hedhur themelet për një projekt kushtuar qëndrueshmërisë dhe respektit për mjedisin.

Departamenti i Kërkimit dhe Zhvillimit të materialeve ka vazhduar në këtë rrugë të gjelbër dhe ka identifikuar alternativën natyrale për çdo lloj lëkure me origjinë shtazore. Rezultati ishte befasues. Një material i qëndrueshëm i marrë nga përpunimi i kaktusit.

JO është një zgjedhje e natyrshme

Jo është një pëlhurë eko-qëndrueshme e bërë nga gjethet e bimës së kaktusit, një lëkurë e vërtetë vegane tërësisht me bazë bimore dhe me ndikim të ulët mjedisor. Shquhet për butësinë në prekje, performancën dhe përputhshmërinë me standardet më rigoroze të cilësisë dhe mjedisit.

JO mund të krahasohet me lëkurën e vërtetë në të gjitha specifikimet teknike por me vlerën e shtuar të veçantisë natyrore.

NicolaQuinto është e përkushtuar të krijojë zgjidhje të reja të qëndrueshme dhe të promovojë etikën e gjelbër, për të ndihmuar në ndërtimin e një bote më të mirë edhe përmes industrisë së modës.

Prandaj, lëkura vegane është një produkt pa egërsi , i bërë me substanca natyrale dhe ekologjike që ju lejon të merrni një mbulesë të butë dhe të qëndrueshme .

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .