Kadife

Elegancë dhe inovacion

Përkëdhelja e kadifes është një akt instinktiv dhe i kënaqshëm. Këto pëlhura i kanë dhënë gjithmonë elegancë dhe prestigj divanit dhe me ngjyrat e reja arrijnë t’i japin edhe një karakter të gjallë. Falë trajtimit të tyre rezistent ndaj njollave është e mundur të hiqni të gjitha llojet e njollave të zakonshme dhe nëse është e nevojshme mund t’i lani ato në mënyrë komode në lavatriçe.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .