indeve

Një mbulesë perfekte

Pëlhura është mbulesa perfekte që i jep divanit ngrohtësi dhe gëzim. Pëlhurat tona Ujë largues të gjeneratës së fundit, janë rezistente ndaj njollave, lëngjeve dhe miqve të vegjël me katër këmbë. Për më tepër, vetë pëlhurat janë bërë për të qenë hipoallergjike, antibakteriale dhe që marrin frymë.

zgjedhja është e juaja

NicolaQuinto ofron një larmi të madhe mbulimesh. Çdo mbulesë përfaqëson një mënyrë të qenit dhe të paraqitjes  duke përcaktuar karakterin e divanit, si për materialitetin ashtu edhe për ngjyrën e tij. Zgjedhja është e vështirë, por argëtuese. 


Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .