Lëkura

Bukuria natyrore e unike

Një mbulesë e çmuar, natyrale dhe e rafinuar. Ka lloje të ndryshme në gamë, secila me një karakter të ndryshëm. Ky material, gjithmonë aktual dhe i qëndrueshëm në kohë, i jep divanit një stil unik dhe elegant. Ngjyrat e lëkurës janë të larmishme dhe plotësojnë çdo nevojë, po aq të rëndësishme janë edhe kombinimet mes lëkurave me ngjyra të ndryshme. Gama e ngjyrave është përzgjedhur për t’iu përshtatur të gjitha stileve dhe për të interpretuar më së miri shijen e një klientele gjithnjë e më të kërkuar.

lëkurën, Lëkura, NICOLAQUINTO ITALIA

kategoritë tona të lëkurës

Kategoria premium

Kategoria e lëkurës Premium përfshin lloje të ndryshme si Maya, elegancë, natyrale. Maya interpreton tendencën tashmë të konsoliduar në qarqet e modës për të kombinuar nevojat stilistike moderne me shijen retro të të moshuarve.
Në grupin NATURAL përfshihet një lloj lëkure që është shumëplanëshe në përdorim dhe e cila për shkak të karakteristikave të saj përshtatet në mënyrë të përkryer me stilet moderne dhe klasike. Grupi ELEGANCE i njohur më mirë si MEZZOFIORE ka një pamje shumë natyrale, pothuajse të lëmuar. Butësia karakteristike i jep një efekt napa, duke shijuar sukses të madh në kategorinë e tapiceri të nivelit të lartë.

ETRUSKAN - PREMIUM A

L’ETRUSCO përfaqëson rishikimin e kohërave të shkuara, me pamjen e tij Vintage përshtatet në mënyrë të përkryer si me stilet klasike ashtu edhe me ato moderne. E trajtuar me kujdes me dyllëra të pigmentuar dhe anilina, ETRUSCO duket si lëkurë e vjetëruar dhe efekti i saj ndriçues i jep ato nuanca të veçanta tipike për lëkurët e veshura nga koha, por gjithmonë magjepsëse. Si procesi i rirrezitjes ashtu edhe mbarimi kryhen me respekt të plotë për njeriun dhe mjedisin.

PAMPLONA - PREMIUM A

PAMPLONA e bën trashësinë 1.6/1.8 mm të kombinuar me butësinë dhe delikatesën në prekje pikat e saj të forta. E prodhuar në lëkurë të cilësisë së lartë, është e përfunduar duke ndjekur teknikat e prodhimit me produkte ekologjike për të lënë natyralitetin e saj të pandryshuar dhe për t’i dhënë qëndrueshmëri dhe rezistencë në të njëjtën kohë. Gama e ngjyrave është krijuar për të qenë gjithmonë aktuale, duke iu përshtatur në mënyrë perfekte tendencave aktuale.

NATYRORE - PREMIUM A

NATURAL ka një dorë shumë të butë që jep një ndjesi prekëse shumë të këndshme. Falë trajtimit të kujdesshëm të kokrrës dhe përdorimit të pigmenteve të zgjedhura ekologjike (ose me bazë uji), është e mundur të përftohet lëkura me një shtresë mbrojtëse shumë të lehtë dhe rezistente dhe një pamje të shkëlqyeshme dhe natyrale. Një tipar shumë i rëndësishëm është mungesa totale e një procesi printimi mekanik; kokrra vjen nga procesi i prodhimit të cilit i nënshtrohet dhe është tipik për lëkurën me trashësi të plotë.

BRINA - PREMIUM A

Natyraliteti, eleganca dhe shkathtësia pa lënë pas dore lehtësinë e mirëmbajtjes dhe pastrimit të divanit tuaj. Pamja natyrale u përftua falë përdorimit të teknologjive më moderne dhe më të avancuara të përfundimit përmes të cilave u bë e mundur të jepej pamja e lëkurës nubuck dhe prej kadifeje, por pa sakrifikuar sigurinë e lëkurës së mbrojtur. Gama e ngjyrave është krijuar për të qenë gjithmonë aktuale, duke iu përshtatur në mënyrë të përsosur tendencave aktuale.

TOKA - PREMIUM B

Lëkura TERRA është rezultat i aktivitetit të vazhdueshëm të kërkimit dhe zhvillimit që ne kemi zhvilluar prej vitesh për të ofruar një treg gjithnjë e më kërkues produkte inovative që janë në hap me kohën. Terra lindi nga një evolucion i produktit të njohur më mirë si drithë natyrale, prej të cilit ruan karakteristikat kryesore të një ndjesie shumë të butë, falë ribërjes ad hoc; dhe një kokërr të lehtë, homogjene që është e këndshme në prekje.

ELEGANCA - PREMIUM B

Artikulli ELEGANCE i njohur më mirë me emrin ½ lule për pamjen e tij shumë natyrale, pothuajse të lëmuar dhe për butësinë karakteristike të dorës që i jep një efekt napa. Lehtësia garantohet nga trashësia që varion nga 0,9 deri në 1 mm dhe nga lëngjet yndyrore të veçanta të përdorura në fazën e rinimit. Një përfundim aniline me bazë uji dhe pigment dhe një stampim e lejojnë atë të arrijë natyralitetin absolut. Karakteristikat e mësipërme kërkojnë përzgjedhje të kujdesshme të mbulesave për prodhimin e produktit përfundimtar; pallto që vijnë nga mbarështues evropianë ose ekzotikë.

MAYA - PREMIUM B

Butësia arrihet në sajë të rrezitjes së veçantë dhe tambimit që e bëjnë lëkurën të plotë, me trup të plotë dhe me një kokrrizë natyrale shumë të imët të këndshme për syrin. Me përfundimin me bazë dylli dhe anilinë, të aplikuar në kokrrizë dhe trajtimin pasues shumë të lehtë të gërryerjes, është e mundur të merrni atë pamje karakteristike të konsumuar dhe prekjen e këndshme prej kadifeje që përputhet në mënyrë të përkryer me linjat e divanit tuaj. Faza përfundimtare e përpunimit përfshin një trajtim të quajtur “Idra” i cili i ofron artikullit një mbrojtje nga drita në sipërfaqe.

PULL-UPS - PREMIUM C

I trajtuar me kujdes me dyllëra të pigmentuar dhe aniline, PULL-UP duket si lëkurë e vjetëruar dhe efekti i tij ndriçues jep ato nuanca të veçanta tipike për lëkurët e veshura nga koha, por gjithmonë magjepsëse. Si procesi i ritankimit ashtu edhe përfundimi i artit. PULL-UPS janë bërë me respekt të plotë për njeriun dhe mjedisin.

Kategoria mbretërore

Kategoria e tapicerive prej lëkure pasurohet më tej nga SPESSORATO e njohur edhe me emrin print dollari. Të dy emrat marrin frymëzim nga dy karakteristikat kryesore të vetë lëkurës, të cilat e bëjnë atë një produkt të klasit dhe elegancës së lartë veçanërisht për mbulimin e dhomave moderne të ndenjes me linja të pastra dhe të thjeshta.

I TRASHUR - MBRETËROR A dhe B

Procesi i prodhimit të SPESSORATO pasurohet më tej nga një printim i veçantë (print dollar), i cili rikrijon efektin optik të një sipërfaqe absolutisht natyrale. Procesi i transformimit të këtij lloji të lëkurës, gjithmonë i bazuar në anilinat natyrale dhe fiksimet me bazë uji, ju lejon të merrni lëkurë të butë me një prekje absolutisht të këndshme të mëndafshtë. Vëmendja që i kushtohet mbrojtjes së njeriut dhe mjedisit që e rrethon është gjithmonë një variabël thelbësor dhe të cilit i kushtohet gjithnjë e më shumë vëmendje edhe në krijimin e këtij artikulli.

MADRAS - MBRETËROR B

Në fushën e tapicerive prej lëkure, një vend të rëndësishëm zë artikulli i ngrirë me lloje të ndryshme printimesh. Midis tyre, shtypi i Madras luan një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm. Ky lloj artikulli me pamjen e tij elegante sipërfaqësore dhe ndjesinë e këndshme prekëse dëshmon të jetë një nga produktet më të suksesshme për mbulimin e divaneve dhe kolltuqeve; në gjendje të fisnikërojë dhomën tuaj të ndenjes, si klasike ashtu edhe moderne. Karakteristikat kryesore të Madras janë lehtësia, e dhënë nga trashësia që varion nga 0,9 në 1 mm dhe butësia e dukshme në prekje, e dhënë nga ngjyrosja e seksionit me anilina natyrale dhe përfundimi me bazë uji.

Kategoria e luksit

Kjo kategori, me pamjen e saj elegante sipërfaqësore dhe ndjesinë e këndshme prekëse, rezulton të jetë një nga produktet më të suksesshme për mbulimin e divaneve dhe kolltuqeve.
Lëkura ka një sipërfaqe të lëmuar dhe pa kokrriza, e përftuar falë një procesi tharjeje me vakum, i cili ruan natyralitetin e saj.

PANAREA - LUKS A

Artikulli PANAREA është kokrra e plotë që ka takuar gjithmonë shijen më të rafinuar të klientëve që duan të veshin me rëndësi dhomën e tyre të ndenjes. Lëkurat e leshit të zgjedhura me kujdes me origjinë kombëtare ose evropiane e bëjnë PANAREA një kokërr të plotë të cilësisë së shkëlqyer. Faza e rëndësishme e dhjamosjes dhe rinimit ju lejon të përftoni trup, rrumbullakësi, plotësi të lëkurës dhe rrjedhimisht një dorë ultra të butë dhe të butë. Së fundi, përfundimi delikat me bazë aniline me pigmente “natyrale” lejon lëkurën të ketë atë transparencë dhe atë nuancë të veçantë ngjyrash që është e vështirë të imitohet në artikuj të tjerë.

GUR - LUKS A

E përftuar përmes proceseve shumë prestigjioze me përdorimin e taninave bimore, lëkura përmirësohet më tej me përdorimin e dylleve dhe parafinave të cilat respektojnë plotësisht karakterin natyror të GURIT, duke lejuar që “përsosja e natyralitetit” të shkëlqejë. Lëkura ka një ndjesi shumë të rrumbullakët dhe të plotë falë trajtimit natyral dhe pa pigmente poliuretani. Në kokrrën e lëkurës mund të theksohen “të metat” e vogla të pranishme në lëkurën e ekspozuar, të cilat vërtetojnë dhe garantojnë natyralitetin e vetë lëkurës dhe e bëjnë atë një çështje prestigji të mëtejshëm.

Lëkura është një produkt natyral, prandaj mund të ketë papërsosmëri, simbol i origjinalitetit dhe bukurisë së saj.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .