, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli Bart

Divan 2 vendesh prej lekure te vertete

Përmasat: 160 x 90 h 95 cm

+ se 10 ngjyra pa ndryshime çmimi

duke filluar nga

794

dorëzimi i shpejtë

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modelja Brenda

Divan pëlhure 2 vendesh me 2 mbështetëse elektrike

Përmasat: 170 x 91 h 98/104 cm

+ se 20 ngjyra pa ndryshime çmimesh

duke filluar nga

1690

për 100 porositë e para

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli i ndërprerësit

Divan 2-vendësh në pëlhurë me gadishull të kthyeshëm

Përmasat: 165 x 94|164 h 78 cm

disponohet ne 4 ngjyra pa ndryshim cmimi

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

nga 2,122

-60%

849

dorëzimi i shpejtë

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli i Kleopatrës

Krevat prej pëlhure me bazë lëvizjeje të dyfishtë

Përmasat: 167 x 207 h 35|101 cm

disponohet ne 4 ngjyra pa ndryshim cmimi

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

nga 3,915

-60%

1566

për 100 porositë e para

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli Maricla

Kolltukë lëkundëse në pëlhurë

Përmasat: 81 x 76 h 82

nga 1,381

-60%

549

për 100 porositë e para

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli i Oksfordit

Divan këndi Maxi prej lëkure të vërtetë

Përmasat: 309 x 259 h 95 cm

disponohet ne 4 ngjyra pa ndryshim cmimi

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

nga 8,355

-60%

3290

për 100 porositë e para

+ se 10 ngjyra pa ndryshime çmimi

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli i princit

Divan 2 vendesh me gadishull pëlhure

Përmasat: 249 x 165 h 75/95 cm

disponohet ne 4 ngjyra pa ndryshim cmimi

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

nga 3,317

-50%

1649

për 100 porositë e para

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Model i qetë

Divan krevat prej pëlhure me bazë dhe dyshek të përfshirë

Përmasat: 208 x 100 h 95 cm

disponohet ne 4 ngjyra pa ndryshim cmimi

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

duke filluar nga

699

dorëzimi i shpejtë

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli toskan

Divan 2-vendësh në pëlhurë

Përmasat: 144 x 77 h 82 cm

+ se 15 ngjyra pa ndryshime çmimi

duke filluar nga

660

ndërsa stoqet zgjasin

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Model ylli

Kolltukë prej pëlhure

Përmasat: 70 x 70 h 82 cm

+ se 15 ngjyra pa ndryshime çmimi

duke filluar nga

449

për 100 porositë e para

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli Tetris

Divan këndor prej pëlhure me krevat të nxjerrshëm, pouf për ruajtje dhe mbështetëse krahu

Përmasat: 264 x 240 h 80/100

+ se 15 ngjyra pa ndryshime çmimi

nga 5600

-55%

2490

dorëzimi i shpejtë

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli Alice

Divan 3 vendesh prej pëlhure me mbështetëse koke të lëvizshme

Përmasat: 186 x 82 h 78/96 cm

+ se 20 ngjyra pa ndryshime çmimesh

nga 2206

-55%

990

ndërsa stoqet zgjasin

, shitje krishtlindjesh, NICOLAQUINTO ITALIA

Modeli Carrera

Divan 3 vendesh prej pëlhure dhe lëkure

Përmasat: 230 x 85 h 84 cm

+ se 15 ngjyra pa ndryshime çmimi

nga 3653

-60%

1461

ndërsa stoqet zgjasin

Ne do t'ju telefonojmë falas

Futni emrin, numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe do të kontaktoheni sa më shpejt të jetë e mundur nga një prej operatorëve tanë.

Zbuloni të gjitha ofertat me Christams Sale në divane, divane krevate, krevate dhe kolltuqe. Një mundësi unike për të mos u humbur.

Shfrytëzojeni këtë mundësi tani për të blerë divanin e ëndrrave tuaja, një divan 100% i prodhuar në Itali.

Kërkoni informacion

Klikoni në ikonën e parë për të kërkuar informacion mbi produktin ose rezervoni një të tillë menjëherë.

kush dashuron

Klikoni në ikonën e dytë për të parë numrat e telefonit të zyrave tona.

Ku jemi

Klikoni në ikonën e tretë për të parë sallonin më të afërt të NicolaQuinto.

bisedoni me një operator

Klikoni në ikonën e katërt për të biseduar drejtpërdrejt me një nga operatorët tanë dhe për të kërkuar çdo informacion mbi produktet.

divane me zemer italiane

Kontaktoni një nga konsulentët tanë për më shumë informacion mbi divanin e ëndrrave tuaja. Përdorni me lehtësi Whatsapp ose telefononi zyrat tona. Lini një takim me një nga konsulentët tanë ose zbuloni dyqanin më të afërt NicolaQuinto. 

KUSHTET E PËRGJITHSHME TË SHITJES. Promovimi është i vlefshëm deri më 30 Dhjetor 2022 derisa të mbarojnë rezervat. Fotot e produkteve janë thjesht indikative dhe në rastin e blerjes, karakteristikat dhe përbërjet e mallrave të shfaqura konsiderohen të vlefshme. Të gjitha çmimet (përfshirë ato të mallrave në këtë promocion) përfshijnë TVSH, por nuk përfshijnë kostot e transportit dhe montimit të cilat përcaktohen në lidhje me distancën dhe vështirësinë e dorëzimit. Çmimet nuk përfshijnë: jastëkë dhe aksesorë të ndryshëm. Çmimet mund të ndryshojnë për shkak të ligjeve tatimore, rritjeve të konsiderueshme të lëndëve të para dhe gabimeve në printim.

Prenota ora il tuo divano

Seleziona il divano che preferisci e invia la richiesta. Un nostro consulente ti ricontatterà il prima possibile.

chiama ora

Chiama un nostro operatore per avere informazioni sui modelli, i rivestimenti, il trasporto, la consegna del divano o altre informazioni sui nostri prodotti.

+39 0835204738

Italy

+39 3783039252

Mobile International number

+39 0666279330

Office International number

ROMA NORD

Via Gregorio VII – 170

Tel. +39 0683932206

Roma est

CENTRO COMMERCIALE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel. +39 0835 1975204

Outlet Matera

Via Granulari, 14

Tel. +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo )

C. Comm.le Polo Acquisti Lucania

Z.I. Contrada S. Loja

Tel.  +39 3715964388

Tel.  0835204738 

Tirana
rivneditore autorizzato

Autostrada Tr-Dr, km 5 

Tel. +355 044501526

salerno

CENTRO COMMERCIALE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Italia

Tel. +39 3783044498

 

bologna

CENTRO COMMERCIALE Meridiana

Via Aldo Moro,  20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel. +39 378 304 4499

Ufficio di rappresentanza
dubai

48 Burj Gate, 10th Floor, room #1001

Downtown – Dubai – EAU

Phone +971 4 3216260

Prossime aperture
Milano
Torino
Parma

consulenza gratuita

Quando le idee non sono chiare o quando i dubbi non ti permettono di andare avanti, la cosa migliore da fare è rivolgersi a dei professionisti.

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Rezervoni divanin tuaj tani

Zgjidhni divanin që preferoni dhe dërgoni kërkesën. Një nga konsulentët tanë do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

telefono tani

Telefononi një nga operatorët tanë për informacion mbi modelet , mbulesat , transportin,  dorëzimi i divanit ose informacione të tjera rreth produkteve tona .

+39 0835204738

Italia

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

ROMA VERIORE

Via Gregorio VII – 170

Tel +39 0683932206

Romën Lindore

QENDËR TREGTARE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel +39 0835 1975204

Prizë Matera

Via Granulari, 14

Tel +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo)

C. Comm.le Blerja e Polo Lucania

ZI Contrada S. Loja

Tel +39 3715964388

Tel 0835204738

Tiranë
rishitës i autorizuar

Autostrada Tr-Dr, km 5

Tel +355 044501526

Salerno

QENDRA TREGTARE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Itali

Tel +39 3783044498

Bolonja

QENDRA TREGTARE Meridiana

Via Aldo Moro, 20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel +39 378 304 4499

Zyra e Përfaqësimit
Dubai

48 Burj Gate, Kati 10, dhoma #1001

Në qendër të qytetit – Dubai – Emiratet e Bashkuara Arabe

Telefon +971 4 3216260

Hapjet e ardhshme
Milano
Torino
Parma

konsultim falas

Kur idetë nuk janë të qarta ose kur dyshimet nuk ju lejojnë të ecni përpara, gjëja më e mirë për të bërë është t’i drejtoheni profesionistëve.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .