Gigiotto

GIGIOTTO 3D

Kolltuku BED

GJERËSIA: 94 CM
Thellësia e shtratit të mbyllur: 98 CM
Thellësia e shtratit të hapur: 215 CM
LARTËSIA H: 94 CM

GIGIOTTO 3D

Divan krevat 2 vendesh

GJERËSIA: 124 CM
Thellësia e shtratit të mbyllur: 98 CM
Thellësia e shtratit të hapur: 215 CM
LARTËSIA H: 94 CM

GIGIOTTO 3D

Divan krevat 3 vendesh

GJERËSIA: 164 CM
Thellësia e shtratit të mbyllur: 98 CM
Thellësia e shtratit të hapur: 215 CM
LARTËSIA H: 94 CM

GIGIOTTO 3D

Divan krevat 3 vendesh

GJERËSIA: 83 CM
Thellësia: 83 CM

Imazhet 3D janë simulime për qëllime ilustruese për të lehtësuar kuptimin e konfigurimeve të ndryshme.

Vizitoni dyqanin tuaj më të afërt për të zbuluar gamën e gjerë të kombinimeve të disponueshme për modelin.

Gigiotto

Gigiotto integron një shtrat praktik në një dizajn të thjeshtë. Mbushja e butë e sediljes dhe mbështetësja e rehatshme e shpinës ofrojnë relaksim unik. Funksionale dhe elegante, me përmasa të moderuara. Divan i rehatshëm gjatë ditës, krevat komod gjatë natës.

SHPËRNDAJE:

Compila il form per richiedere informazioni per: Gigiotto

Rivestimenti

NicolaQuinto offre una vastissima scelta di rivestimenti. Dalla pelle premium a quella luxury, dal tessuto cotonato a quello smart, dal velluto a tinta unita a quello stampato con meravigliose fantasie, dalle microfibre smart a quelle antimacchia.

A te la scelta. Divertiti!

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

ROMA NORD

Via Gregorio VII – 170

Tel. +39 0683932206

Roma est

CENTRO COMMERCIALE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel. +39 0835 1975204

Outlet Matera

Via Granulari, 14

Tel. +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo )

C. Comm.le Polo Acquisti Lucania

Z.I. Contrada S. Loja

Tel.  +39 3715964388

Tel.  0835204738 

Tirana
rivneditore autorizzato

Autostrada Tr-Dr, km 5 

Tel. +355 044501526

salerno

CENTRO COMMERCIALE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Italia

Tel. +39 3783044498

 

bologna

CENTRO COMMERCIALE Meridiana

Via Aldo Moro,  20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel. +39 378 304 4499

Ufficio di rappresentanza
dubai

48 Burj Gate, 10th Floor, room #1001

Downtown – Dubai – EAU

Phone +971 4 3216260

Prossime aperture
Milano
Torino
Parma

consulenza gratuita

Quando le idee non sono chiare o quando i dubbi non ti permettono di andare avanti, la cosa migliore da fare è rivolgersi a dei professionisti.

chiama ora

Chiama un nostro operatore per avere informazioni sui modelli, i rivestimenti, il trasporto, la consegna del divano o altre informazioni sui nostri prodotti.

+39 0835204738

Italy

+39 3783039252

Mobile International number

+39 0666279330

Office International number

Ti richiamiamo gratis

Compila il form qui sotto inserendo le informazioni richieste. 

Un nostro operatore ti contatterà il prima possibile.

Veshje

NicolaQuinto ofron një përzgjedhje të madhe të mbulesave. Nga lëkura premium te lëkura luksoze, nga pëlhura pambuku te pëlhura inteligjente, nga kadifeja e thjeshtë tek ajo e printuar me modele të mrekullueshme, nga mikrofibrat inteligjente deri tek ato rezistente ndaj njollave.

Zgjedhja është e juaja. Argëtohu!

ROMA VERIORE

Via Gregorio VII – 170

Tel +39 0683932206

Romën Lindore

QENDËR TREGTARE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel +39 0835 1975204

Prizë Matera

Via Granulari, 14

Tel +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo)

C. Comm.le Blerja e Polo Lucania

ZI Contrada S. Loja

Tel +39 3715964388

Tel 0835204738

Tiranë
rishitës i autorizuar

Autostrada Tr-Dr, km 5

Tel +355 044501526

Salerno

QENDRA TREGTARE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Itali

Tel +39 3783044498

Bolonja

QENDRA TREGTARE Meridiana

Via Aldo Moro, 20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel +39 378 304 4499

Zyra e Përfaqësimit
Dubai

48 Burj Gate, Kati 10, dhoma #1001

Në qendër të qytetit – Dubai – Emiratet e Bashkuara Arabe

Telefon +971 4 3216260

Hapjet e ardhshme
Milano
Torino
Parma

konsultim falas

Kur idetë nuk janë të qarta ose kur dyshimet nuk ju lejojnë të ecni përpara, gjëja më e mirë për të bërë është t’i drejtoheni profesionistëve.

telefono tani

Telefononi një nga operatorët tanë për informacion mbi modelet , mbulesat , transportin,  dorëzimi i divanit ose informacione të tjera rreth produkteve tona .

+39 0835204738

Italia

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

Ne do t’ju telefonojmë falas

Plotësoni formularin e mëposhtëm duke futur informacionin e kërkuar.

Një nga operatorët tanë do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .