Tetris

Shtrat me tërheqje

Duke tërhequr dorezën e vendosur në qendër të anës, divani shndërrohet në një shtrat të rehatshëm .  Ky opsion ju lejon të rrisni hapësirën e ndenjësevepak çaste dhe me një gjest të thjeshtë .

shtrat gati

Në këtë opsion doreza vendoset në qendër të dy mbështetëseve dhe duke e tërhequr drejt jush divani shndërrohet në një shtrat me dyshek hipoallergjik 18 cm të lartë. Një ACE në mëngë për ta mbajtur në rast të mysafirëve të papritur. 

pjerrësi

Çdo vend mund të pajiset me një mbështetëse elektrike duke siguruar rehati shtesë. Një panel i përshtatshëm butoni i vendosur në anën e sediljes aktivizon mekanizmin.

Mbështetësja e dorës së kontejnerit

Jastëku i krahut fsheh një enë të madhe ku mund të ruani objekte të përditshme si lodra, çarçafë, batanije, jastëkë dhe shumë më tepër.

Tetris

Një sistem që ofron një koncept të ri rehatie dhe ridizajnon peizazhin e jetesës. Me shumë përdorime, falë karrocës së rehatshme të shtratit të nxjerrshëm dhe poufës së ruajtjes, është divan i përshtatshëm për të gjithë familjen. Mbështetja e butë e mbështetëses rrit butësinë e formave të saj. Falë moduleve të ndryshme që mund të kombinohen me njëri-tjetrin, fitohen zgjidhje të ndryshme.

SHPËRNDAJE:

Plotësoni formularin për të kërkuar informacion për: Tetris

Rivestimenti

NicolaQuinto offre una vastissima scelta di rivestimenti. Dalla pelle premium a quella luxury, dal tessuto cotonato a quello smart, dal velluto a tinta unita a quello stampato con meravigliose fantasie, dalle microfibre smart a quelle antimacchia.

A te la scelta. Divertiti!

Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

ROMA NORD

Via Gregorio VII – 170

Tel. +39 0683932206

Roma est

CENTRO COMMERCIALE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel. +39 0835 1975204

Outlet Matera

Via Granulari, 14

Tel. +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo )

C. Comm.le Polo Acquisti Lucania

Z.I. Contrada S. Loja

Tel.  +39 3715964388

Tel.  0835204738 

Tirana

rivneditore autorizzato

Autostrada Tr-Dr, km 5 

Tel. +355 044501526

salerno

CENTRO COMMERCIALE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Italia

Tel. +39 3783044498

 

bologna

CENTRO COMMERCIALE Meridiana

Via Aldo Moro,  20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel. +39 378 304 4499

Ufficio di rappresentanza

dubai

48 Burj Gate, 10th Floor, room #1001

Downtown – Dubai – EAU

Phone +971 4 3216260

Prossime aperture

Milano

Torino

Parma

consulenza gratuita

Quando le idee non sono chiare o quando i dubbi non ti permettono di andare avanti, la cosa migliore da fare è rivolgersi a dei professionisti.

chiama ora

Chiama un nostro operatore per avere informazioni sui modelli, i rivestimenti, il trasporto, la consegna del divano o altre informazioni sui nostri prodotti.

+39 0835204738

Italy

+39 3783039252

Mobile International number

+39 0666279330

Office International number

flag italy

+39 3783039252

Mobile International number

+39 0666279330

Office International number

Ti richiamiamo gratis

Compila il form qui sotto inserendo le informazioni richieste. 

Un nostro operatore ti contatterà il prima possibile.

Veshje

NicolaQuinto ofron një përzgjedhje të madhe të mbulesave. Nga lëkura premium te lëkura luksoze, nga pëlhura pambuku te pëlhura inteligjente, nga kadifeja e thjeshtë tek ajo e printuar me modele të mrekullueshme, nga mikrofibrat inteligjente deri tek ato rezistente ndaj njollave.

Zgjedhja është e juaja. Argëtohu!

ROMA VERIORE

Via Gregorio VII – 170

Tel +39 0683932206

Romën Lindore

QENDËR TREGTARE

Via Collatina, 858

Tel: +39 391 182 4698

matera

Via la Martella, 117

Tel +39 0835 1975204

Prizë Matera

Via Granulari, 14

Tel +39 0835 268073

POTENZA (tito scalo)

C. Comm.le Blerja e Polo Lucania

ZI Contrada S. Loja

Tel +39 3715964388

Tel 0835204738

Tiranë

rishitës i autorizuar

Autostrada Tr-Dr, km 5

Tel +355 044501526

Salerno

QENDRA TREGTARE Le Cotoniere

Via dei Greci, 5

84100 – Salerno – Itali

Tel +39 3783044498

Bolonja

QENDRA TREGTARE Meridiana

Via Aldo Moro, 20

40033 – Casalecchio di Reno (BO)

Tel +39 378 304 4499

Zyra e Përfaqësimit

Dubai

48 Burj Gate, Kati 10, dhoma #1001

Në qendër të qytetit – Dubai – Emiratet e Bashkuara Arabe

Telefon +971 4 3216260

Hapjet e ardhshme

Milano

Torino

Parma

konsultim falas

Kur idetë nuk janë të qarta ose kur dyshimet nuk ju lejojnë të ecni përpara, gjëja më e mirë për të bërë është t’i drejtoheni profesionistëve.

telefono tani

Telefononi një nga operatorët tanë për informacion mbi modelet , mbulesat , transportin,  dorëzimi i divanit ose informacione të tjera rreth produkteve tona .

+39 0835204738

Italia

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

+39 3783039252

Numri ndërkombëtar i celularit

+39 0666279330

Numri i Zyrës Ndërkombëtare

Ne do t’ju telefonojmë falas

Plotësoni formularin e mëposhtëm duke futur informacionin e kërkuar.

Një nga operatorët tanë do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .