Lajme dhe ngjarje

Qëndroni të azhurnuar në Lajmet dhe Ngjarjet e NicolaQuinto. Nga daljet në televizion e deri te hapjet e showroom-eve të reja. 

Zgjedhja e divaneve tona nga transmetuesit televizivë është një konfirmim i rrugës së rritjes profesionale, përkushtimit dhe përkushtimit në punën e përditshme. Një kënaqësi që duam ta ndajmë me premtimin se do të vazhdojmë të përmirësojmë produktet tona dhe të kapërcejmë kufijtë.

GF VIP3

GF-VIP3 zgjedh NicolaQuinto Big Brother VIP3 zgjedh NicolaQuinto për të mobiluar shtëpinë më VIP në Itali. Edicioni i tretë i

Lexo gjithçka"

Ajri që fryn

Klima aktuale zgjedh NicolaQuinto La7 zgjedh NicolaQuinto për të mobiluar studion e “L’Aria che Tira”, një program i drejtuar nga

Lexo gjithçka"

Big Brother 16

Big Brother zgjedh NicolaQuinto Emisioni, babai i të gjitha reality show-ve, nis sërish me edicionin e gjashtëmbëdhjetë dhe në mënyrë

Lexo gjithçka"

Patriarku

Patriarku Një projekt tërësisht Made in Italy Edhe një herë ” NicolaQuinto Italia” bashkëpunon me botën e argëtimit, duke kontribuar

Lexo gjithçka"

Gratë

NicolaQuinto u shfaq premierë në La7d Studimi i “Gratë. Histori që frymëzojnë” të mobiluara me setin Carrera Nis sezoni i

Lexo gjithçka"
Iscriviti alle newsletter

Iscriviti per  ricevere news e offerte del mondo NicolaQuinto.

Regjistrohu për gazetat

Regjistrohu për  merrni lajme dhe oferta nga bota e NicolaQuinto .